Vasvári Vivient képmutató "állatvédőnek" titulálták a kommentelők

Vasvári Vivien Bali állatkínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője éles kritikákat kapott egyik legfrissebb bejegyzése alatt. Bár sokan dicsérték és egyetértettek vele, többen jelezték, hogy múltbéli megnyilvánulásaival nem összeegyeztethető a jelenlegi álláspontja.

Vivien nemrég egy elefántszafari-parkban járt Balin és megdöbbenve tapasztalta, hogy úgy bánnak ott ezekkel a csodálatos vadállatokkal, mint a Zs kategóriás búcsúkban a hátaspónikkal.

– méltatlankodott az üzletasszony.

A bejegyzés kommentszekciójában többen Vivi pártját fogták, sőt, egy alapítvány még nagyköveteként is szívesen látta volna őt.

A Bors viszont kiszúrta, hogy az egyik legnagyobb internetes celeb- és influenszerkibeszélő csoportban felhozták azt az esetet, amikor a híresség büszkén mutatta meg rajongóinak sarkiróka-bundáját. Egy kommentre reagálva akkor Vivien azt írta, őt nem zavarja a prémállatok lemészárlása, mert „erre tenyésztik őket." Persze erről azóta megváltozhatott a véleménye, de a kommentelők egy másik dolgot is felemlegettek Vivivel kapcsolatban: az egyik kutyájától azért vált meg, mert a drága szőnyegre végezte a dolgát.

„Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a cipői és táskái se műbőrből készülnek. Ugyanúgy van vele, mint a bundával, azokat az állatokat is „erre a célra tenyésztik" – olvasható a poszt alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.