VV Anett-Alekosz balhé: "Én egy bukott biztonsági őr vagyok, aki hogy meri venni a bátorságot, hogy föl meri hívni a nagyságos asszonyt"

Forrás: facebook/nagyalekosz -
VV Anett Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Nagy Alekosz nyilvános posztban hívta randira Béres Anettet. A válaszra nem kellett sokáig várnia, bár sok köszönet nem volt benne. Az egykori ValóVilág-nyertes Balézsék műsorában fejtette ki, szerinte miért utasította el a Tinderen amúgy párt kereső celeb. 

"Mély megrendüléssel, csalódással, szomorúsággal konstatáltam ezt a kiábrándító véleményét rólam, úgy érzem, neki erre okot nem adtam. Rövid dialógunk egyéb jelzőit már le sem írom. Mindössze 23 másodpercig tartott, ami alatt nekem csak annyit sikerült mondanom, hogy Szia Anett. Ezúton kívánok neki sok boldogságot...! Őszinte, igaz barátokat, és hogy megtalálja, akit keres" - írta közösségi oldalán Alekosz.

Forrás: facebook/nagyalekosz

A valóságshow-győztes ezt követően Balázsék műsorában beszélt a történtekről.

"A poszt után este hívtam fel, mert szerettem volna hitelt, nyomatékot adni annak, hogy én komolyan gondolom. Barátnői nyomásra esetleg nehogy azt gondolja, hogy vicc. Ez komoly volt! Telefonon szerettem volna leegyeztetni a részleteket. Ótvarék! Ezzel nyitott. 23 másodperc volt a beszélgetés, le lett mérve, utólag megnéztem a számlálót, ezalatt ő elmondott mindent, amit szeretett volna. Nekem csak annyit sikerült: Szia Anett, majd rám rakta a telefont" - idézi a Blikk.

Forrás: Béres Anett Instagram

"Talán a rossz társaság, amiben lehet, barátnői nyomásra alakíthatta ki ezt a véleményét rólam, mert az ő baráti társasága valamiért, mint ahogy ő sem, nem szimpatizál velem. Én egy bukott biztonsági őr vagyok, aki hogy meri venni a bátorságot, hogy föl meri hívni a nagyságos asszonyt. Mit képzelek én, egy ótvarék ember" - vélekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.