"A világ legbüszkébb anyukája vagyok" - Demcsák Zsuzsa megmutatta gyermekeit

Demcsák Zsuzsa gyermekvállalás gyermek születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa ritkán mutatja meg gyermekeit, most azonban kivételt tett, és egy közös fotóval örvendeztette meg a rajongóit.

Demcsák Zsuzsával sok minden történt az elmúlt időszakban. A gyönyörű műsorvezető kirobbanó formában van, magánélete azonban nem úgy alakult, ahogy azt eltervezte, ugyanis indiai férjével, Krishannal a válás mellett döntöttek.

A műsorvezető tavaly nyáron hosszú hónapokat töltött Dominikán, távol a családjától a Money or Love forgatása miatt, amit nagyon nehezen viselt.

Dominikán minden átértékelődött bennem, és az biztos, hogy soha többet – akár csak két hétre is – nem hagyom el a családomat!"

Zsuzsa a hétvégén különleges születésnapot ünnepelt, nagyfia ugyanis 18 éves lett. A friss fotón a büszke anyuka gyermekeivel, Tamarával és Benedekkel látható.

"18 év! És valójában csak most kezdődik minden A világ legbüszkébb - immár nagykorú gyermekének - anyukája vagyok❤️"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.