Czippán Anett újra szerelmes: közös fotóval tudatta az örömhírt

Forrás: Facebook/Czippán Anett -
fotó szerelem Czippán Anett Czipáán Anett új párja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett hat év után 2021-ben döntött úgy, hogy elköltözik párjától, akivel közös gyermekük is született. A szétválás után a műsorvezető a közösségi oldalán jelentette be, hogy újra szerelmes. 

Czippán Anett válása után két évvel talált rá a szerelmére egy kollégája személyében. A műsorvezető akkor már anya volt, új párjával közös gyerekük pedig 2017 novemberében született meg. A boldogságuk sajnos nem tartott örökké. Hat év után 2021-ben útjaik elváltak egymástól.

"Reménykedtem, hogy élhetek még boldog anyaként, háziasszonyként, nőként egy ép, egész családban. De másodszorra sem sikerült, amit, bevallom, óriási kudarcként élek meg"

- árulta el korábban a Story magazinnak a kétgyermekes édesanya, akire nemrég ismét rátalált a szerelem.

Czippán Anett újra szerelmes: közös fotóval tudatta az örömhírt Forrás: Facebook/Czippán Anett

Szerelmével első közös fotójukat a közösségi oldalán osztotta meg.

"Bár lételemem, az utóbbi időben mégis nehezebben ment a nevetés. Újra kellett építenem mindent. Sokszor elfáradtam, sokszor elfáradok, de van, aki sosem engedné, hogy feladjam, aki mellettem van és vigyáz rám, aki arra biztat, hogy szeressem az életem"

- írta a fotó mellé.

A kép megtekintéséhez kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.