Elhunyt az ötösikrek egyike - a kicsi 3 napot élt

Forrás: Shutterstock -
baba ötös ikrek csecsemő meghalt iker újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Henry James ötödikként született a három lány és egy fiútestvére után, akik vasárnap császármetszéssel jöttek világra. Ám az ikrek legfiatalabbika 3 nappal később elhunyt. 

A szomorú hírt Vince Clarke, a Lengyelországban született ötösikrek brit édesapja közölte a Daily Mirrorral. A megtört szívű anya, Dominika és férje, Vince Clarke azt mondták, hogy „megsemmisültek", miután a „kis Henry" meghalt, küzdenek a veszteséggel.

Forrás: Shutterstock

Az öt kicsi a terhesség 28. hetében született meg a krakkói egyetemi kórházban. Mindannyiukat inkubátorba helyezték, és különböző fokú légzéstámogatást kaptak, az orvosok azt mondták, az állapotuk stabil. Ám szerdán közölték a szülőkkel a tragikus hírt, hogy Henry meghalt, amiről egyelőre nem tudják, hogyan mondjanak el hét másik gyermeküknek, akik közül a legfiatalabb tíz hónapos, a legidősebb 12 éves.

Vince azt mondta: „El fogjuk mondani nekik, hogy most egy angyal vezet minket!"

„Tisztelettel fogunk emlékezni a szívünkben a kis Henryre, megtiszteltetés és kiváltság volt, hogy minket választott szüleinek. Élveztünk minden vele töltött másodpercet. Köszönjük a kórháznak mindazt, amit eddig tettek, és azt, hogy gondoskodnak a megmaradt négy babánkról. Továbbra is teljes mértékben bízunk az egész orvosi csapatban" - nyilatkozta a szülőpár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.