Horváth Boldizsár fia Kelemen kabátban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Boldi, a Kelemen Kabátban énekese élete kifejezetten kiegyensúlyozott szakaszát éli. A Kelemen Kabátban már évek óta nagyon népszerű, szinte alig van olyan fesztivál, ahol nem lépnek fel, miközben a magánélete is kiegyensúlyozott,  és kisfiával egyre jobb a kapcsolata.

"Nagyon jó a viszonyom a kisfiammal, és ahogy telik az idő és egyre jobban nő, ez csak egyre jobb lesz. Nagyon érdeklődő kisfiú, így egyre több mindenről tudunk egymással beszélgetni" – mondta Boldi.

Azt is elárulta, hogy Máté már focizik és a matek is nagyon jól megy neki. Boldi azonban arra a legbüszkébb, hogy megtanított neki mindent, ami számára is nagyon fontos: a mások iránti tiszteletet, vagy hogy megfontoltan hozzon döntéseket.

Legutóbbi döntését most azonban a zenekarral hozta meg: Józsi című albumuk lemezbemutató koncertjét február 10-én tartják az Akváriumban.

A Kelemen Kabátban Józsi című albuma tavaly jelent meg, és ahogy azt Boldi mondta, életük legszemélyesebb lemeze lett. A dalokat egymás után mutatták be a rajongóknak, amelyeket egy csokorban az Akváriumban hallhat a közönség először élőben. A koncerten a Hősök és JumoDaddy lesznek a vendégeik.

Kelemen kabátban Forrás: Wlcsek

A Józsi album dalai mindegyike más lett és mégis hasonló, hiszen a Kelemen Kabátban sajátos szövegvilága és hangulata mindegyikre jellemző volt. Boldi gyerekkori szerelmét kereste a Takács Nóra című dalban, a Nem tudom-ban egy elmúlt szerelem számára legszebb pillanatait idézte fel, az album első dala, az Ez még az ördögé pedig többek között azért is jelentős, mert a Hősökkel készítették, akik a lemezbemutató koncert vendégei lesznek JumoDaddy mellett, aki egy dj-szettel izzítja majd a hangulatot a buli előtt.

A Józsi album dalait a rajongók hétről hétre ismerhették meg, és ahogy Boldi már többször hangsúlyozta, ez a Kelemen Kabátban eddigi legszemélyesebb albuma lett, hiszen egy elég gondterhes időszakban született:

"A Józsi album segített feldolgozni életem eddigi legsza***abb időszakát" – mesélt erről Boldi tavasszal. "Ezt a rossz időszakot is fel tudtuk dolgozni dalok formájában" – mondta.

Aki pedig eljön a koncertre, az részese lehet egy igazán bensőséges és mégis lenyűgöző látványvilágú fergeteges koncertnek és együttlétnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.