Iskolabuszon vertek össze egy harmadikos kislányt

Florida verekedés iskolai erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 9 éves kislányt két fiú támadta meg. Az esetről videó is készült.

Két fiú kegyetlenül megvert egy 9 éves kislányt az iskolabuszon, Floridában. A támadást az egyik osztálytárs videóra vette. A felvételen jól látszik, hogy a kislány összegörnyedve próbálja védeni magát, de senki nem segít neki, senki sem lép közbe.

A kislány édesanyja pert indít a támadók ellen. Az iskola vezetősége azt tanácsolta a szülőknek, hogy vigyék másik iskolába a gyereküket, mert túlterheltség miatt nem tudnak minden ilyen esettel foglalkozni. Az édesapa közösségi oldalán azt írta, hogy nem hagyja annyiban a dolgokat, tüntetést szervez az iskola elé, mindent megtesz, hogy véget vessen a zaklatásoknak - írja a CBS.

Pár napja Zagyvarékason is történt egy szörnyű eset, a táblánál használt, nagy, fából készült körzővel verte megy osztyáltársát egy fiú. Az áldozatnak mindkét karja eltört.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.