"Kemények, kíváncsiak, mozgékonyak" - születésnapos ikreiről vallott Rúzsa Magdi

Forrás: Kaszás Gergely -
személyiség Rúzsa Magdi ikrek hármas ikrek gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Repül az idő, már egy éve annak, hogy megszülettek Rúzsa Magdi hármasikrei. Az énekesnő most őszintén beszélt arról, milyen az élet velük, és hogy melyik babának milyen a személyisége.

Ahogy azt mondani szokták, egy gyermek érkezése fenekestül felforgatja a családi életét, hát még, ha nem is egy, hanem egyszerre három baba érkezik ... Rúzsa Magdiék hármasikrei tavaly februárban születtek, és mostanra tisztán látszik, melyik milyen személyiség. A büszke anyuka nem tagadja, hogy nagyon boldog, de fárasztó évet tudhat maga mögött.

Az énekesnő elmondta, hogy Kevét már most érdeklik az apró részletek, Zalán nagyon muzikális, és ha tehetné, mindent szétszerelne, kislánya, Lujza pedig igazi művészlélek.

Forrás: Kaszás Gergely

Magdi férje mindenben segít, így óriási harmoniában nevelik az ikreket, és az énekesnő szerint a kapcsolatuk erősebb, mint valaha.

"Nyilván más az élet kettesben, de mi öten vagyunk jól, így váltunk igazi családdá, és jól bírjuk a megpróbáltatásokat. Néha megrendülünk, kicsit elfáradunk, de alapvetően nem érzem, hogy káosz lenne. Az természetes, hogy vannak nehézségek, de több a boldog, szép, mély, meghitt pillanat"

- mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.