"Még nem tartok ott, hogy vissza tudjak mindent nézni" - Nem áll készen arra VV Bibi, hogy lássa, milyen szögekből vette őt a kamera

Forrás: RTL Kettő -
ValóVilág 11 félelem kamera VV Bibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Bibi január elején búcsúzott a ValóVilágtól, azóta azonban még nem volt képes rá, hogy visszanézze azokat a jeleneteket, amelyekben ő is benne volt.

VV Bibi több mint egy hónappal a kiesése után az RTL-nek mesélt arról, hogy mi történt vele azóta, mióta elhagyta a villát. Elmesélte, hogy felköltözött Budapestre és a TikTok-karrierbe kezdett, a műsort továbbra is nézi, de azokat a jeleneteket, amiben ő is szerepelt, még nem volt bátorsága visszanézni.

"Még nem tartok ott, hogy vissza tudjak mindent nézni" - Nem áll készen arra VV Bibi, hogy lássa, milyen szögekből vette őt a kamera Forrás: RTL Kettő

"Még nem tartok ott, hogy vissza tudjak mindent nézni. Nem merek szembenézni önmagammal. Sok téren igen, viszont most az, hogy a tévében visszanézem, és esetleg meglássam, hogy milyen szögekből vettek engem, éppen hogy fekszem, meg minden..."

– magyarázta az egykori villalakó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.