Molnár Gusztáv válás alkoholizmus Fazekas Vivien Fazekas Vivien új párja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután szakított az alkoholproblémákkal küzdő Molnár Gusztávval, új párra talált a válófélben lévő Fazekas Vivien. Kedvese a színész gyerekkori barátja, aki eleinte csupán lelkileg támogatta, kapcsolatukból végül szerelem lett. Vivien most megmutatta a férfit, aki mellett újra boldognak érzi magát. 

„Végre úgy érzem, egy olyan ember van vagy lesz mellettem, aki támogat, mellettem áll, aki szeret és elfogad olyannak, amilyen vagyok, egyáltalán nem akar megváltoztatni" – nyilatkozta a Fókuszban Vivien, aki szeptember óta van együtt Gergővel. Vivien azt is elárulta, a férfi hosszan és kedvesen udvarolt neki.

„Mindig mondták, hogy az ember életében eljön majd az a személy, akivel tényleg minden stimmel. Talán egy ilyen van. Én úgy érzem, Viviben találtam ezt meg. Így, 35 évesen, az ember már nem rövid távra, egyik napról a másikra tervez. Természetesen szeretnék mindent, ami egy egészséges kapcsolatba beletartozik" - tette hozzá a férfi és azt is, hogy szeretne Vivivel közös gyereket is.

Vivien a kapcsolatot nem titkolta Gusztáv előtt sem: "Azért, hogy ne gondolja, hogy van visszaút, mert nem lett volna visszaút sosem" - nyilatkozta és arról is beszélt, hogy a Hajdú Péterrel készült interjú után sok negatív kommentet kapott, mondván, haknizik a történetével.

Molnár Gusztáv volt felesége a Fókuszban arról is beszélt, nem bánja, hogy a sok nehézség ellenére mert továbblépni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.