Öngyilkos lett a fiatal OnlyFans-modell: imádták a rajongók a darázsderekú Kittyt

darázsderék öngyilkos mellek öngyilkosság onlyfans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal modell Instagramja tele van dögösebbnél dögösebb fotókkal, ám pár nappal ezelőtt egy fekete fotó is felkerült a profiljára.

Diana Deets - aki Coconut Kittyként futott az interneten - óriási népszerűségre tett szert az elmúlt időszakban. A lány eredetileg akrilfestményeivel akart tarolni, de végül erotikus tartalmaival szerzett magának valódi hírnevet.

Ahogy az lenni szokott, a lány a rajongók mellett sok rosszakarót is szerzett, az mindenesetre biztos, hogy óriási melleit és darázsderekát imádták a követők az OnlyFanson és az Instagramon egyaránt.

A bevállalós fotókat a napokban egy fekete kép törte meg, a lány ugyanis öngyilkos lett. A kép mellé biggyesztett közleményből kiderül, hogy Coconut múlt vasárnap oltotta ki az életét.

"Ez igazságtalan. Az élet nem igazságos. Szeretnénk, ha megismernétek őt olyannak, ahogy a barátai és a családja ismerte (...) Soha nem tudtad lelassítani. Keményfejű és erős volt, de egyben nagyon kedves is. A legnagyobb szívvel, amit valaha ismertünk. Mindig igyekezett mindenkit felemelni maga körül, azt akarta, hogy mindenki nyerjen"

- áll a közleményben, amit ide kattintva tudsz elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.