Soványsága miatt aggódnak a rajongói Vámos Erikáért: elmondta az igazságot

Vámos Erika aggódás sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongói szerint aggasztóan sovány Vámos Erika a legutóbbi fotóján. A műsorvezető most elmondta, mi áll ennek a hátterében.

Vámos Erika idén a Maldív-szigetekre utazott nyaralni, ahonnan több fotót is megosztott a közösségi oldalán. A fotók láttán többen is aggódni kezdtek a műsorvezető miatt.

"Nem tudom, mi okozza ezt nála, a túlzott fogyókúra talán, remélem nem beteg, de én nem értem: senki nem jelzi felé, hogy mennyire kórosan sovány? A nadrágban alig látszik a lába. Úgy emlékszem, amikor ez a műsor elindult, akkor még olyan jól nézett ki, szép és csinos volt, öröm volt ránézni. Most pedig szinte csontsovány! Emberek, figyelmeztessétek már, ne tegye magát tönkre, neki ez tetszik?" - kommentelte valaki, Vámos Erika pedig most elmondta, mi áll soványsága hátterében.

"Jólesik, hogy aggódnak a rajongók, de én mindig ilyen voltam, egyszerűen ilyen alkat vagyok. Mindig vékony volt a lábam, ezért is igyekszem eltakarni. Az a helyzet, hogy ha hízom is, sose a lábamra! Először mellre, aztán a hasamra és ha még többet szedek fel, akkor a fejem kerekedik ki. Egyébként a vékony lábaim miatt 2010-ben ért egy incidens. Mentem a mozgólépcsőn és egyik fiatal lány mondta a másiknak, hogy úristen, nézd már, milyen sovány. Ez nagyon megmaradt bennem!" - mondta a műsorvezető a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.