Újra jelentkezett az időutazó: emberi csontok lehetnek a Marson

emberi csontok időutazó Mars csontok Tiktok titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már többször írtunk egy magát időutazónak hívó TikTokerről, aki saját állítása szerint 2858-ban is élt már, és azért van itt, hogy segítse a Föld lakóit. Emiatt oszt meg újabb és újabb titkokat a közösségi médiában. 

Legújabb állítása szerint 2023-ban emberi csontokat találnak a Marson, amiből logikusan következik, hogy lehet élet a bolygón. De nem ez lesz az egyetlen megdöbbentő esemény idén.

Legutóbbi TikTok-videójában hónapokra lebontva mutatja meg, milyen hátborzongató dolgokat várhatunk ebben az évben.

@darknesstimetraveler Darker Days… #fyp#fypage#viral#timetravel#timetraveler#darknesstimetraveler#2023#xyzbca#conspiracy#theory♬ Brighter Nights - Darkness Awaits

Ilyen esemény lesz a Marson májusban felfedezendő csontokon kívül az is, hogy állítása szerint március 30-án egy repülőgép tűnik majd el egy féreglyukban 6 másodpercre, ami alatt 6 év telik majd el. Ez kicsit ugyan hasonlít egy Manifest című Netflix-sorozatra, de van itt azért más izgalmas jóslat is. Ilyen például, hogy augusztusban egy szigorúan titkos - nyilván amerikai - kormányzati projekt során a sikerül kaput nyitni egy párhuzamos univerzumba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.