Lebukott a világhírű énekesnő: híres rapper oldalán vigasztalódik a szakítás után

csók Avril Lavigne Mod Sun Tyga Párizsi Divathét szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy évvel a lánykérés után felbontotta az eljegyzést Avril Lavigne és kedvese, Mod Sun. A fiatalok több mint két év együttlét után döntöttek a különválás mellett, ám azt egyikük sem részletezte, mi vezetett a szakításhoz.

Legyen bármi is döntésük oka, a világhírű énekesnő nem sokáig maradt egyedül, ugyanis szinte a szakítás után hírbe is hozták a neves amerikai rapperrel, Tygával. A párosról több lesifotó is megjelent a bulvársajtóban, de a lapok szerint szó sincs megcsalásról, a fiatalok pedig csak barátok, ám most pont Avril és Tyga cáfolták meg ez utóbbi állítást.

Avril Lavigne új kedvese, Tyga oldalán jelent meg a Párizsi Divathét eseményén, ahol elcsattant egy csók is, ezzel pedig kvázi bejelentették, hogy együtt vannak. A csók mellett egymáshoz bújva, ölelkezve és kézen fogva is látták őket – vette észre a PageSix.

Az énekesnő különleges helyet választott arra, hogy felvállalja kapcsolatát, ugyanis tavaly az exe, Mod Sun pont Párizsban kérte meg a kezét, Avril pedig most a divat fővárosában, Párizsban jelent meg új párja oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.