Azahriah-t egy angol ügynökség szerződtette le, európai turnéra készül

Azahriah turné Európa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dalai sikerét látva a zenész menedzsmentje bevállalta a nemzetközi megmérettetést: őszre 8-10 állomásos európai turnét szerveznek, valamint egy angol ügynökséggel is leszerződtek.

Tóth Gergely, az énekes menedzsere az Arénában megrendezett koncert kapcsán árulta el a Fókusz stábjának, hogy a szigetország szakemberei teljesen elaléltak a fiatal tehetségtől.

Baukó Attila 13 évesen Paul Street néven kezdte megosztani mondanivalóját a világgal az interneten keresztül. Termékeny táptalajra talált a saját generációjában, több százezres követőtábort szerzett. Azt azonban sokáig senki sem tudta, hogy közben dalokat is ír. Szerzeményeivel csak 17 évesen rukkolt elő, immár Azahriah művésznéven. Amikor két éve a Fókusznak nyilatkozott, még csak egy koncerten volt túl, de néhány hónapon belül az év legjobb magyar előadójává választották.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.