Olyan szörnyű ez az új horrorfilm, hogy a nézők hányni rohannak ki vetítés közben

hányás horror mozi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak szerint a Skinamarink című horror a legrémisztőbb film, amit valaha láttak, a kritikusok azonban nincsenek tőle elájulva.

A paranormális horror története két gyerek jelenetével kezdődik, akik felébrednek és konstatálják, hogy az apjuk, illetve az otthonukból minden ablak és ajtó eltűnt. A film megtekintése közben a mozilátogatók közül sokan azért imádkoztak, hogy végre véget érjen, míg mások alig bírták lent tartani gyomrukban a pattogatott kukoricát. Volt, aki elsírta magát és szörnyű rémálmaihoz hasonlította az alkotást.

Rengetegen fejtették ki véleményüket a látottakkal kapcsolatban a közösségi oldalakon. Egy néző például azt írta:

Úgy tűnik, a készítők célja nem az Oscar-jelölés, hanem valóban a rémisztgetés volt: a Skinamarink 71%-os értékelést zsebelt be a kritikusoktól a Rotten Tomatoes oldalán, azonban az IMDb-n, ahol a jó filmek 7-es pontszámnál kezdődnek, mindössze 5,1-et kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.