Megrázó vallomás: Balogh Levente ittasan balesetezett, és elvesztette mellette ülő barátját

ittas vezetés Balogh Levente Cápák között
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Cápák között egyik befektetője, Balogh Levente megdöbbentő történetet mesélt a múltjából: 30 évvel ezelőtt elveszítette az akkori legjobb barátját.

Balogh Levente a TikTok-oldalán beszélt arról, hogy huszonéves korában egy szörnyű tragédia történt vele, és elvesztette a barátját.

„2023-ban a Bács-Kiskun Megyei Baleset-megelőzési bizottság felkeresésére karitatív tevékenységet végzek, hogy kevesebb baleset történjen az utakon. Teszem ezt azért is, mert majd harminc évvel ezelőtt, huszonéves koromban egy borzasztó tragédia történt velem.

Egy közlekedési balesetben jómagam megsérültem, és elvesztettem egy barátomat. A hazafelé vezető úton kikanyarodott elénk egy autó, én pedig elrántottam a kormányt. Enyhe alkohol-befolyásoltság alatt voltam, így enyém a felelősség. Hibámért a megfelelő büntetést kaptam.

A fent említetteteket kötelességemnek éreztem így, az idő múlásával megosztani, hogy az én hibámból tanulhassanak mások, és ne kövessenek el hasonlót. A három legfontosabb dolgot mindig tartsd be, amikor volán mögé ülsz: Ne mobilozz! Kösd be magad! Ne fogyassz alkoholt! Vigyázzunk egymásra!"

írta a videó mellé a Cápák között befektetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.