Újra szent a béke? Közös utazásra készül Király Viktor és felesége

https://www.instagram.com/kiralyviktor/ -
házasság válság utazás Virág Anita Király Viktor felesége Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt felröppent a hír, hogy Király Viktor és Virág Anita házassága hullámvölgybe jutott. Úgy tűnik, mindketten arra törekszenek, hogy családjuk egyben maradjon, ezt bizonyítja az is, hogy közös utazásra készülnek. 

Február közepén röppent fel a pletyka arról, hogy Király Viktor és Virág Anita házassága válságba került. A pár sokáig nem nyilatkozott helyzetükről, de az ismerőseik megtették helyettük.

"Nincsenek könnyű helyzetben, de van még remény. Mindketten meg akarják menteni a házasságukat, harcolnak egymásért. Persze, aki volt már hasonló helyzetben tudja, hogy ilyenkor még dúlnak az indulatok, csatáznak az egók, de a kisfiuk miatt igyekeznek félretenni és megbeszélni ezeket a nézeteltéréseiket" - mondta korábban az illető.

Király Viktor https://www.instagram.com/kiralyviktor/

Most Király Viktor is megszólalt, elárulta, hogy hamarosan közös utazásra indulnak kisfiúkkal, Kolennel.

"Eljött az ideje, kitaláljuk hamarosan, hová utazzunk. Ezt hamarosan megoldjuk, de a legfontosabb, hogy most ovit keresünk"

– mondta az RTL Reggeliben Viktor többesszámban, ami arra utal, hogy még egyáltalán nincs veszve a kettejük kapcsolata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.