65 millió forintért árulja lakását Dukai Regina

fotók Dukai Regina eladó lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas változás Dukai Regina életében: eladósorba került imádott lakása, ahol az elmúlt években lakott. Az ízléses ékszerdoboz busás áron, több mint 65 millió forintért keresi az új gazdáját. 

A 39 éves modell hamarosan családi házba költözik párjával és néhány hónapos kislányával Oliviával, így a lakás, amelyben éveken keresztül lakott, eladóvá vált.

Regina a közösségi oldalán is megosztotta az ingatlan hirdetést, amelyből kiderül, hogy a gyönyörű, 45 négyzetméteres lakás 65 millió forintért keresi legújabb gazdáját. Ehhez azonban hozzájön még plusz 10 millió forint a parkolóhelyért, amit kötelező megvásárolni, így az ár gyorsan fel is ugrik 75 millióra.

A lakás egyébként egy XVI. kerületi társasház harmadik emeletén található, délnyugati fekvésű, és mivel a 25 négyzetméteres erkély a kertre néz, így minden bizonnyal csendes is - olvasható a Tények.hu oldalán.

65 millióért eladó Dukai Regina álomotthona Forrás: Ingatlan.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.