Áprilisban is folytatódik az árcsökkenés a Lidlben

Forrás: Lidl Magyarország -
Lidl árcsökkenés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb tartósan olcsóbb termékek a polcokon A diszkontlánc az elmúlt hónapokban számos termék árát csökkentette, most további tej- és tejtermékek, pékáruk ára csökken, méghozzá tartósan.

A Lidl Magyarország a változatos termékkínálat mellett továbbra is elkötelezett aziránt, hogy a lehető legjobb árakat biztosítsa vásárlói számára, ennek érdekében pedig árcsökkentési programot indított január elsejétől, melynek köszönhetően az első negyedévben már közel 400 termék kapható olcsóbban a diszkontlánc üzleteiben.

Az érintett árucikkek között az alapvető élelmiszerek és számos, a vásárlók körében közkedvelt, keresett termék is megtalálható. A tej- és tejtermékek esetében többféle vaj, sajt és tejföl, 18 féle pékáru – köztük az 1 kilogrammos szeletelt fehér kenyér, valamint a nosztalgia kifli – lett olcsóbb, de a rizs, a baromfi rudacska és a vegyes virágméz, a száraztészták, a szendvicsfeltétek, a fűszerek, tisztító- és tisztálkodószerek, babaápolási termékek és gyümölcslevek ára is alacsonyabb lett.

Forrás: Lidl Magyarország

Az áruházlánc tájékoztatása szerint a csökkenés mértéke az első negyedévben számos esetben meghaladja a 20 százalékot, néhány termék pedig még ennél is olcsóbban, a korábbiakhoz képest 29 százalékkal olcsóbban került a Lild polcaira. Összegszerűen is jelentős a változás, az 1 kilogrammos Pilos Trappista sajtért a korábbi 3890 forint helyett 2990 forintot, vagyis 900 forinttal kevesebbet kell fizetni. Szintén figyelemre méltó az árcsökkentés a Baromfi rudacska esetében, amely 20 százalékkal lett olcsóbb, így kilogrammonként ma már csak 949 forintba kerül. Az 1 kilogrammos félbarna kenyér ára újra 700 forint alá csökkent, és jelenleg 689 forintért érhető el.

Az áruházlánc áprilisban tovább folytatja az árcsökkentést, így egyes tej- és tejtermékek ára április 11-től akár 16 százalékkal is csökken:

A Milbona natúr joghurt 1 kg-os kiszerelésben 999 Ft-ba kerül, a Pilos natúr joghurt 500 grammért 369 forintot kell fizetni, az 500 ml-es Pilos tejital is 13%-kal kerül kevesebbe, míg a 800g-os Pilos tejföl ára is 100 forinttal csökken. Az 500 ml-es Pilos UHT főzőtejszín az árcsökkentés után 899 forintba kerül, az 500g-os Pilos tehéntúró 10 százalékkal, a Hazánk Kincsei vajkrém pedig 699 forinttal kerül kevesebbe, a 250 grammos Pilos Carski sajt ára pedig 999 forintra mérséklődött.
Kevesebbet kell fizetni a Belbake barnacukorért is, így az 11 százalékkal kerül kevesebbe a vásárlóknak. A 330 grammos nosztalgia cipó kovásszal 14 százalékkal kerül kevesebbe, a szénhidrátcsökkentett vekni pedig 799 Ft-ba kerül. De jelentős mértékben csökken például a datolya ára is, 26%-kal.

Akciós Újság 14. hét

A vállalat intézkedései további könnyebbséget jelenthetnek a magyar családoknak a mindennapok során. Mindezek mellett a Lidl digitális hűségprogramja, a Lidl Plus további 10-12 terméket érintő kedvezményre jogosító kupont, kaparós nyereménykártyákat és egyéb extra kedvezményeket kínál a fogyasztók számára. Ezeken túl a diszkontlánc spórolási tippekkel és pénztárcabarát receptekkel segíti vásárlóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.