"Elég hamar rájöttem, hogy ez a műtét várhatott volna" - Mészáros Norina megbánta a mellplasztikát

Forrás: Mészáros Norina Instagram -
plasztikai műtét szoptatás önértékelés Young G önbecsülés gyerekvállalás Mészáros Norina mellplasztika Young G Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Young G felesége utólag úgy látja, bölcsebb lett volna, ha a szülés-szoptatás után fekszik kés alá. Nőtársainak azt javasolja, soha ne azért menjenek plasztikáztatni, hogy megtartsanak egy férfit.

Norina 25 évesen, 2017 őszén műttette meg a melleit, mert nem volt megelégedve a méreteivel. Édesanyja és barátai óva intették a sebészkéstől, de ő nem hallgatott rájuk. Ma már odafigyelne az intelmekre:

"Bár elhittem volna anyunak, hogy semmi szükségem nincs nagyobb mellekre! Vagy hallgattam volna a barátnőmre, aki a melloperációja után figyelmeztetett, hogy fáj tőle a háta!"

Mészáros Norina és Young G Béci Forrás: Mészáros Norina Instagram

Fiatal volt, nem foglalkozott semmivel, ráadásul pár hónappal később ismerte meg Bécit, bár nem gondolja, hogy férje a külsejébe szeretett volna bele. Gyermekük született, és mostanra a fiatal anyuka belátta, hogy elhamarkodta a döntést, amikor korábban, még a családalapítás előtt a mellplasztika mellett tette le a voksát.

"Bárki, aki ezt a lépést fontolgatja, és még nincs gyereke, de szeretne, kétszer is gondolja meg, hogy mikor műtteti meg a cicijeit. Ha tehetném, akkor csak most csináltatnám meg. A terhesség alatt ugyanis én is híztam, vizesedtem, a testalkatom is változott, a szoptatás is kicsinálta a cicijeimet, a gravitáció is dolgozott, szóval elég hamar rájöttem, hogy ez a műtét várhatott volna" - figyelmezteti nőtársait Norina a Story Magazinnak adott interjújában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.