Év elején komoly fogadalmat tett Lékai-Kiss Ramóna: "Rájöttem, hogy változtatnom kell"

Fotó: Major Kata - Origo -
műsorvezető HOT! magazin Lékai-Kiss Ramóna életmódváltás húsvét kritikusok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan sokan mások, úgy Lékai-Kiss Ramóna is tett fogadalmat év elején: úgy érezte, változásra van szüksége, életmódot kell váltania, mert nem érezte jól magát a bőrében. A TV2 csinos műsorvezetője most elárulta, hogy az elmúlt három hónapban mennyire sikerült betartania a fogadalmát. 

Lékai-Kiss Ramóna számára kemény volt a tavalyi év utolsó időszaka: úgy érezte, hogy év elejétől változtatnia kell néhány dolgon. A TV2 műsorvezetője januárban életmódot váltott, elárulta, miben más az élete az elmúlt három hónapban.;"Most jobban odafigyelek: színesebben étkezem, mértéket tartok, és sportolok. Utóbbi nem csak hébe-hóba van már jelen a mindennapjaimban: most készülök életem első nagy futóversenyére.

Év elején komoly fogadalmat tett Lékai-Kiss Ramóna: "Rájöttem, hogy változtatnom kell" Fotó: Major Kata - Origo

Tíz kilométer lesz a táv, az Ökumenikus Segélyszervezet Kapaszkodó programjában gyermekekért fogunk futni. Egyelőre 5 kilométernél tartok futópadon, de azt mondják, hogy kint könnyebb. Hogy biztosan bírjam, jönnek velem a barátnőim, Vanya Timi és Som-Balogh Edina is, mert ők tapasztaltabbak – azt mondták, majd behúznak a végén. Mindenkinek ott lesz a férje és a gyermekei is, dobálják nekünk a vizet közben, hogy kibírjuk, és utána pezsgőzünk. Úgy képzelem el, mintha maratont futnék, de ez nekem tényleg nagy dolog" - árulta el Rami a hot! magazinnak.

A műsorvezető nagyon várja a húsvétot, a szerdán megjelenő hot! magazinban részletesen mesél arról, hogyan telik majd náluk az ünnep, illetve elárulja, hogyan érintik a negatív kritikák, amiket a Sztárban sztár kapcsán kap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.