Heti szerelmi horoszkóp 2023. április 29-május 5.: Feszültséget jelez a szerelemben a telihold

Forrás: Shutterstock -
szerelmi horoszkóp Heti szerelmi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lesz könnyű igazából senkinek sem az előttünk álló hét. A telihold igencsak megcincálhatja a párkapcsolatokat. A figyelem, a türelem, a megértés, az ölelések most különösen fontosak lesznek. Ezzel a hozzáállással biztosan nem lesz semmi baj. 

KOS heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Kos: Használjátok ki a hosszú hétvégét, és egymással foglalkozzatok! A hétköznapok munkával, családi ügyekkel és egyéb logisztikával telnek. Legalább a hétvége legyen csak a kettőtöké! A hosszú hétvége után lehetnek csattanások közöttetek, de nem súlyosak. Főleg, ha szem előtt tartjátok, hogy mégiscsak egy csónakban eveztek. Megtaláljátok a megoldást, ha együtt keresitek.

Szingli Kos: Mindenki tele van tervekkel, gondolatokkal. Akkora a zűrzavar a fejekben, hogy nem csoda, ha az emberek nem figyelnek egymásra. Te ne ess ebbe a hibába, és ne vedd a szívedre, ha a másik nem hallja meg, amit mondasz, mesélsz, kérdezel! Persze jól teszed, ha olyan emberek társaságát keresed, akik nincsenek tele a saját gondjaikkal, gondolataikkal, véleményükkel...

BIKA heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Bika: A csodálatos hétvége után ne rontsátok el a hangulatot azzal, hogy anyagi gondok miatt civakodtok! A pénteki félárnyékos telihold már csütörtöktől érezteti hatását. A bolygók szerint most te vagy jobb pozícióban, vagyis neked kell türelmesebbnek és elnézőbbnek lenned, nehogy a telihold beárnyékolja a kapcsolatotokat! Hidd el, megéri!

Szingli Bika: Kár lenne elrontanod a saját kedvedet azzal, hogy olyasmire fókuszálsz, ami jelenleg probléma. A hosszú hétvége nem erről szól. Inkább arról, hogy kikapcsolódj, és kikapcsold az agyadat. Lesznek, akik veled akarnak tartani a kalandban. Keresd azoknak a társaságát, akik képesek kikapcsolni! A hosszú hétvége után a közeledő félárnyékos telihold beárnyékolhatja a közérzetedet.

IKREK heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Ikrek: A programotok a lustálkodás legyen a hosszú hétvégén! Közösen találjátok ki, hogy ez konkrétan milyen formát öltsön! Mindkettőtöknek lehetnek jópofa ötletei. Már keddtől érezhető annak a feszült fényszögnek a hatása, amely a zsúfolt feladatok miatt okozhat feszültséget közöttetek. Ilyen már volt és még lesz is. Szóval felesleges nagy ügyet csinálni belőle...

Szingli Ikrek: Hiába kapsz több meghívást, neked nem sok kedved lesz a zajos helyekhez, a hangos társasághoz a hosszú hétvégén. Ha korábban elígérkeztél, még mindig lemondhatod a programot. Nem kéne megfeszülnöd, elég a hétköznapokon megfelelned mások elvárásainak. A hosszú hétvége után egy csütörtöki ronda fényszög szerint kritikát kaphatsz, ami letörheti a lelkesedésedet... Ne hagyd!

Forrás: Shutterstock

RÁK heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Rák: Teljes béke száll le közétek. Egyetlen feszültség forrás a munkahelyi gondok lehetnek. Téged most ez különösen megviselhet, mert lehetséges, hogy igazságtalanság ér. Ezt megoszthatod a pároddal, de ne mesélj túl hosszan, mert az együtt töltött idő nem szólhat kizárólag erről! A párod nem oldhatja meg a konfliktusaidat, de adhat jó tanácsot.

Szingli Rák: Az égi folyamatok azt jelzik, hogy most nem a párkeresés lesz a legfontosabb feladatod. Ki kell, ki kellene állnod magadért a munkahelyeden. Ez nagyon megvisel, mert olyan embertől jön a kritika és/vagy támadás, akit szövetségesednek hittél. Le leszel döbbenve, úgy érzed, ennyire nem ismerhetted őt félre. Egyelőre nem tudhatod, hogy pontosan mi zajlik a háttérben.

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Oroszlán: A hosszú hétvége nagyszerű lehetőség, hogy minél több programot szervezzetek, illetve pár dolgot kihúzhassatok a listátokról, amit még év elején írtatok fel. De ne essetek túlzásba! Legyen időtök filmet nézni, beszélgetni, lustálkodni! A rövid munkahetet beárnyékolhatja a pénteki félárnyékos telihold. Ha fáradtak vagytok, ne egymást okoljátok!

Szingli Oroszlán: Valaki közeledni akar hozzád. Egyelőre nem tudod, hogy a ragaszkodása, vagy ő maga szimpatikus-e. Nem kell sietned, és ne engedd, hogy ő siettessen! Az ismerkedésnek pont abban a tempóban kell zajlania, ahogy mindkettőtöknek jól esik. Csak így alakulhat ki az a bizalom, ami elengedhetetlen a méltó, tartós és kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolathoz.

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Szűz: A kedvesed hajlamos lesz kapkodni, és olyan gyorsan beszél, hogy te képtelen vagy követni. Mielőtt a szemedre vetné, hogy nem figyelsz rá, szólj neki, hogy elvesztetted a fonalat! Vállald be, hogy megsértődik ezen, de mégis jobb, mintha nem értenéd, mi a baja. A rövid munkahéten valakit helyettesítened kell, vagy két fronton kell helyt állnod, ami fárasztó lesz.

Szingli Szűz: Nem szeretsz olyan emberekkel beszélgetni, akik hosszú monológot mondanak, és nem törődnek azzal, hogy a másik fél (te) érted-e. Az az érzésed, hogy ez egy méltatlan játszma, aminek az a célja, hogy ostobának legyél beállítva. Ezen a héten ezekből a helyzetekből minél előbb menekülj el! Ne engedd, hogy bárki megalázzon! Te ennél többet érsz...

A többi jegy heti szerelmi horoszkópját itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.