Ő lesz a RTL új műsorvezetője - Megvan Tokár Tamás utódja

Forrás: RTL Sajtóklub -
Fókusz RTL Tokár Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kecsmár Alexandra a Fókusz új házigazdája Barabás Évi és Gál Petra mellett. Érkezik két új meteorológus az RTL csapatába, és a késő esti RTL Híradóban  is új műsorvezető debütál.

Kecsmár Alexandra 2018-ban gyakornokként kezdett a Fókuszban, végigjárta a szakmai ranglétrát és riporterként egyebek mellett interjút készített Németország egyik legazdagabb emberével és Gábor Zsazsa özvegyével is. A Notre Dame leégésekor ő tudósította a helyszínről az RTL nézőit. Alexandra a Budapesti Gazdasági Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakán szerzett diplomát. Hobbija a futás és az olvasás, emellett nagyon szeret festeni is. Új szerepkörében először május elsején este találkozhatnak majd vele a Fókusz nézői.

Kecsmár Alexandra a Fókusz új műsorvezetője Forrás: RTL Sajtóklub


Az RTL Híradó késő esti kiadását a jövőben Major Eszter és Rábai Balázs felváltva vezeti majd, hozzájuk csatlakozik új műsorvezetőként Kéri Barna.

Kéri Barna az RTL szenior politikai riportere. Újságírói tanulmányait a JATE-n végezte, pályafutása kezdetén a Délvilág és a Délmagyarország munkatársa volt. RTL-es karrierjét szegedi tudósítóként kezdte, 2006 októberétől a hírműsor politikai riportere. Készített tudósításokat a Házon kívül és a XXI. század című műsorokba is. Három gyermek édesapja, masters evezős versenyző.

Április 21-től két új meteorológussal bővül az RTL időjárás-jelentő csapata. Szilágyi Eszter és Kókai Ádám az Országos Meteorológiai Szolgálattól érkezik az RTL-hez, képernyős munkájuk mellett főállásban továbbra is az OMSZ munkatársai maradnak. A két új meteorológussal hamarosan a nézők is találkozhatnak: április 21-én Kókai Ádám, április 22-én Szilágyi Eszter ismerteti az aktuális időjárás-előrejelzést. A nézőknek természetesen Pataki Zitát és Vaszkó Andrást sem kell nélkülöznie: a négyfős időjárás-jelentő csapat a jövőben felváltva lesz látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.