"Nem fizet gyerektartást, pedig tele van pénzzel" - vádolja exét a színésznő

Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Amy Sussman -
gyerektartás Jason Sudeikis Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia Wilde állítja, hogy Jason Sudeikis egyáltalán nem járul hozzá anyagilag a gyermekneveléshez, annak ellenére, hogy a színész kimagasló jövedelemmel rendelkezik.

Wilde (39) elmondta, hogy jelenleg ő állja a gyermekek ellátásának 100%-át, beleértve az étkezést, a ruházkodást és a különféle iskolán kívüli tevékenységeket, míg 8 éves fia, Otis és 6 éves lánya, Daisy nála tartózkodnak. A korrektség kedvéért azonban megjegyezte, hogy ő és Sudeikis megosztják gyermekeik iskolai tandíját.

Olivia Wilde Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Amy Sussman

A csinos híresség azt kérte a bíróságtól, hogy kötelezze volt párját a gyermektartás megfizetésére, és azt is szeretné, hogy a 47 éves Sudeikis hozzájáruljon az ügyvédje és a könyvelője díjaihoz.

Egyelőre nem világos, hogy a színész eddig miért nem fizetett gyerektartást, és ez milyen hatással lesz az egykori pár közös gyermekeinek életére. A per sorsa a bíróság kezében van, és a jövőbeni tárgyalások során dől el, hogy milyen mértékben kötelezik Sudeikist a gyermektartás fizetésére, illetve mekkora összeggel kell hozzájárulnia Wilde jogi és könyvelői költségeihez – írja a Page Six.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.