"Szuperspermája" van Nick Cannonnak: még a fogamzásgátló sem állíthatja meg

Forrás: AFP/Jason Merritt -
gyermeknemzés fogamzásgátlás Nick Cannon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nick Cannonnak 2011 óta 12 gyermeke született, állítása szerint "szuperspermája"van, amit még a fogamzásgátló sem képes megállítani. 

Nick Cannon népes családot alapított az elmúlt években, 2011 óta 12 gyermeke született hat különböző nőtől. Az amerikai műsorvezető a konszenzusos non-monogámia híve, ami azt jelenti, hogy több párja van egyszerre, és ezzel minden érintett tisztában van.

Cannont nemrég egy podcastben kérdezték arról, tervez-e még gyermeket a jövőben, illetve használ-e bármiféle fogamzásgátlást.

"Szuperspermája" van Nick Cannonnak: még a fogamzásgátló sem állíthatja meg Forrás: AFP/Jason Merritt

"Igen, de őszinte leszek... Hé, szuperspermám van vagy valami ilyesmi, mert hiába védekezem, a nők mégis mindig teherbe esnek. De azt kell mondanom, igyekszem felelősségteljes lenni, amennyire csak lehetséges"

– magyarázta a színész, aki hozzátette, egyelőre úgy érzi, nem szeretne több gyermeket.

"Jó nekem ez a tucat. De erre nincs jó válasz, mert bármit is mondok, azzal valakinek problémája lesz. Úgyhogy annyit mondok, hogy most 12-en vannak, és ez nagyon boldoggá tesz, de nem tudom még, mit hoz a jövő."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.