Fekete démonná tetováltatta magát az influenszer - így nézett ki régen - Fotó

extrém testmódosítás tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kanadai Remy kültakarójának igen nagy részét tetoválások borítják: a kétgyermekes édesapa egy egységes, szinte egész testét befedő fekete tetkóra törekedett, amely sokakban sajnos negatív asszociációkat kelt.

A tetoválásokat ugyanis gyakran még mindig a bűnöző életmóddal azonosítják, ezért egyesek bizalmatlanul méregetik Remyt, ha megpillantják őt valahol. Ez azonban egy rég elvault tévhit: attól, hogy valaki tele van varrva, nem kell azt feltételezni róla, hogy deviáns hajlamokkal rendelkezik.

A bőrre ütött motívumok inkább az önkifejezés és az önmegvalósítás eszközei, amelyek már egyre szélesebb körben elfogadottak. Remynek is a tetkók segítettek meglelni saját valódi identitását: a férfi ma nagyon büszke a testére és arra, hogy van bátorsága kifejezni önmagát nem mindennapi megjelenése által – írja a Bors.

Az extrém influenszer egyébként régebben azt is megmutatta, hogyan festett még érintetlen bőrrel:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.