Berki Krisztián édesanyja még mindig azt várja, hogy egyszer becsenget hozzá elhunyt fia

tv2 -
Berki Mazsi Berki Krisztián édesanyja évforduló Berki Krisztián
Még mindig képtelen elfogadni fia halálát Júlia asszony, aki rendszeresen beszél elhunyt fiához, abban a reményben, hogy Berki Krisztián valahonnan figyeli őt, és így eljutnak hozzá az üzenetei.

Tavaly, május 6-án, tragikus hirtelenséggel hunyt el az egykori sportoló és médiaszemélyiség, két kislányt hagyva maga után. Ám nemcsak nekik és volt feleségének, Mazsinak nehéz feldolgozni Krisztián halálát, hanem édesanyjának, Júliának is.

Berki Krisztián édesanyja tv2

"Még mindig várom, hogy hazajöjjön. Amikor valaki csönget, akaratlanul is abban reménykedem, hogy ő az" - mondta el a hot! magazinnak az anya, aki még mindig nem tudja elfogadni, hogy gyermeke elment.

Júlia rengeteg időt tölt fia sírjánál, beszél hozzá és reméli, hogy valahol Krisztián hallja őt.

"Most is elmondtam neki, hogy nagyon szeretem, hogy rettenetesen hiányzik, és hogy mindenkitől megvédtem volna. Ezeket nem mondtam neki, amikor még élt. Szerintem a fiam nem is tudta, milyen fontos volt nekem! Bármit megtettem volna érte! Remélem, bárhol is van most, megkapja ezeket az üzeneteket" - mondta el az elkeseredett édesanya a magazinnak, hozzátéve, hogy vigaszt a két unokája, Nati és Emma nyújtanak neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.