Heves vita a vörös szőnyegen: Tom Hanks a Cannes-i Filmfesztiválon esett neki egy férfinak

vita Tom Hanks vörös szőnyeg Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál
A lenyűgöző ruhák, az elképesztő filmpremierek mellett vitából sem volt hiány a vörös szőnyegen. Tom Hanks feleségével, Rita Wilsonnal az Asteroid City című film kedd esti premierjére tartottak, amikor a színész kisebb összetűzésbe került egy alkalmazottal a helyszínen. 

Tom Hanks feleségével, Rita Wilsonnal sétált éppen a vörös szőnyegen a Cannes-i Filmfesztiválon, amikor összezörrent a helyszínen az egyik alkalmazottal. Az nem derült ki, hogy miért keveredtek szóváltásba, csak az látszódott, hogy a színész az ujjával mutogatott, miközben meglehetősen szigorú volt az arckifejezése.

Rita Wilson másnap a 24 óráig elérhető Instagram-történetében ennyit reagált a történtekhez:

"Ezt nevezik úgy, hogy »Nem hallak. Az emberek kiabálnak. Mit mondtál? Hova kéne mennünk?« De ez nem elég jó sztori. Szép próbálkozás volt. Nagyon jól éreztük magunkat! Nézzétek meg az Asteroid City-t!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.