Jakupcsek Gabriella elárulta: fiúunokája nyár elején érkezik

Forrás: Instagram / Jakupcsek -
boldogság unoka gyász család könyv Jakupcsek Gabriella gyerek
Miközben édesanyját gyászolja, egy kis boldogság is beköltözik Jakupcse Gabriella életébe és szívébe: hamarosan világra jön harmadik unokája.

Mindkét fia megajándékozta már egy-egy unokával a műsorvezetőt, az egyikük 6, a másik 2 éves. Nyár elején pedig érkezik a harmadik, egy kisfiú. Gabi boldog: azt mondja, neki az a természetes, ha gyerekek veszik körül - árulta el a hot! magazinnak.

Jakupcsek Gabriella Forrás: Instagram / Jakupcsek

A tévés arról is beszélt, hogy nem tolakodó, annyira lát csak bele fiai magán- és családi életébe, amennyire ők ezt szeretnék és igénylik. Így, bár minden nap beszél velük, nem telepszik a gyerekeire.

Unokázni viszont nagyon szeret, élvezi, hogy nagymama lehet:

"Nagymamaként már csak a jó részét kapom a dolognak. Imádom kényeztetni az unokáimat! Általában palacsintával vagy valamilyen süteménnyel várom őket, amikor átjönnek hozzám" - vallotta be a lapnak a műsorvezető, aki saját bevallása szerint édesanyja halála miatt egy érzelmi hullámvasúton ül.

Gyermekein és unokáin kívül a szakmai élete nyújt még vigaszt számára: A napos B oldal című könyve már megjelenése előtt vezette az előrendelési listákat.

"Az elmúlt két év gyakorlatilag erről a könyvemről szólt, most pedig a kampányán dolgozom, mert a témákat tovább fogom feszegetni... ez csak a kezdet! Fantasztikus látni, hogy mennyien érdeklődnek iránta. Jó érzés, hogy ilyen sokan kíváncsiak a mondandómra" - árulta el a magazinnak Jakupcsek Gabriella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.