Kozso úgy döntött, világhírű lesz - csak azt sajnálja, hogy ez előbb nem jutott eszébe

Forrás: Ámokfutók -
Kocsor Zsolt Ámokfutók Amerika Szomorú szamuráj világhírnév Kozso
Kozso több mint két évtizede dolgozik azon, hogy valamilyen úton-módon nemzetközi hírnévre tegyen szert, és az USA-ban is sztár lehessen. Eddig ebben nem ért el túl nagy sikereket, ám most új megoldással állt elő. 

Hajdú Péter a YouTube-on ma este élesedő műsorában sok mindenről beszél majd Kocsor Zsolt, a delfinek Balatonba telepítésén kívül például arról is, hogyan szeretne világhírnévre szert tenni.

Kozso Forrás: Ámokfutók

Kozso perben áll az Egyesült Államokkal, mert, mint mesélte, egy tévedés miatt 38 napra börtönbe zárták, amikor 5 hétre turistaként utazott ki az országba, ahol korábban hosszabb ideig élt is, sőt, zöldkártyája is volt, amit visszaadott. Kozsót a börtönben rabtársai bántalmazták is, ám a zenész nem haragszik.

Olyannyira nem, hogy szeretne amerikai zenei karriert is befutni, mint énekes.

„Amerikában zeneszerzőként ismertnek számítok. Eddig nem mutattam meg sehol, de hogy csak tudj róla, a Joós Pistiékkel úgy döntöttünk, hogy ezt elmondjuk, bemutatkozik a világban az Amok Runner formáció, vagyis az Ámokfutók. Bolond voltam, hogy az elmúlt harminc évben ebben nem gondolkodtam" - mondta el Hajdú Péternek az adás felvételén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.