Döbbenet: kukásként dolgozik a kétszeres magyar olimpikon

érdekesség olimpikon szemétszállítás
Nagy Béla a 70-es években vált ismertté birkózóként. Hétszeres országos bajnokként, világ- és Európa-bajnokságon induló sportolóként, valamint kétszeres olimpikonként tette le névjegyét a sporttörténelemben.

Az 1988-as szöuli olimpián hatodik, az 1992-es barcelonai játékokon pedig tizenegyedikként végzett sportoló a 90-es évek közepéig versenyzett, majd visszatérve a sportághoz, jelenleg is edzői szerepben segíti a fiatalokat. A 61 éves sportember a trénerkedés mellett azonban szemétszállítóként is dolgozik a Fővárosi Közterület-Fenntartónál.

Nagy Béla döntése eleinte negatív visszajelzéseket váltott ki a közösségből. Az olimpikon, aki teológia és filozófia szakon végzett, és szakedzői képesítést is szerzett azonban szembeszállt a sztereotípiákkal és az sem érdekli, hogy új szakmája miatt több ismerőse elfordult tőle – írja a Promotions.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.