Medveczky Ilona új örököst választott

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Medveczky Ilona örökös végrendelet
A mindig aktív és energikus 82 éves revükirálynő nagy döntést hozott: új embert jelölt ki örökösének, miután összetépte korábbi végrendeletét.

Az előző személy, akire a híresség rábízta volna a végrendelet teljesítését, olyan nagy csalódást okozott neki, hogy azonnal más bizalmas után kezdett kutatni.

Medveczky Ilona Forrás: Polyák Attila/Origo

Főszerepet játszik az állatmenhelyek, az állatgyógyászat támogatása havi fix összeggel. Korábban a táncművészetet is támogatni akartam, ám meggondoltam magam, mert ráeszméltem: sem a balettművészi, sem a revütáncosi múltammal együtt sem terjesztett fel a kollégák közül senki Kossuth-díjra se régen, se most. Érdemes Művész vagyok és tagja a Halhatatlanok Társulatának; utóbbira különösen büszke vagyok, mert azt a szeretett közönségem szavazta meg nekem" – idézte a művésznőt a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.