2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Megmutatta új párját Harsányi Levente: Lara 20 évvel fiatalabb nála

párkapcsolat Harsányi Levente szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a népszerű rádiós műsorvezető, túl az ötvenen ismét szerelmes. Harsányi Levente most először mutatta meg csinos kedvesét a nyilvánosságnak. 

A pár a véletlennek köszönhetően találkozott egy vacsorameghíváson, és első látásra beleszerettek egymásba.

"Bár Levi mindent megtett, hogy felhívja magára a figyelmet, folyamatosan körülöttem sündörgött, felkért táncolni, de én leginkább csak a barátnőmmel beszélgettem. Viszont az tagadhatatlan, hogy egyből megvolt a kölcsönös szimpátia. Mi több, amikor először megcsapott az illata, tudtam, hogy ő lesz a végzetem"

– mondta a Story magazinnak Lara, akivel később Levente telefonon vette fel a kapcsolatot. Az első találkozóra két héttel később került sor.

Harsányi Levente Forrás: Story magazin

Egyelőre nem tervezik az összeköltözést, csak élvezik egymás társaságát. Egy dologban azonban már most biztosak: ha egyszer esküvőre kerül a sor, akkor biztosan Hajas László lesz az egyik tanújuk, aki meggyőzte Leventét, hogy végül maradjon a buliban, ahol megismerkedett kedvesével.

Lara a rádiós műsorvezető hétéves lányával és fiaival is jöl kijön.

"Egy szülő számára nyilvánvalóan első számú, hogy a választottja jól kijöjjön a gyermekével, de úgy érzem, eddig minden »kanyart« jól bevettünk, és szépen lassan összeállnak a kirakós darabjai. Az biztos, hogy tökéletesen összepasszolunk"

– magyarázta a fiatal nő, aki Németországban műsorvezetőként és riporterként dolgozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.