Ónodi Eszter fia az osztálytársától tudta meg, hogy az édesanyja színésznő

Forrás: Instagram/eszteronodi -
Ónodi Eszter fia színésznő Ónodi Eszter
Ónodi Eszter kevés alkalommal enged betekintést a magánéletébe, ám most kivételt tett, és elárulta, hogy most 17 éves fia sokáig nem volt tudatában annak, hogy az édesanyja színésznő.

Ónodi Eszter magánéletéről keveset tudni, a színésznő féltve óvja életének ezt a részét, ám most betekintést engedett a családi életébe, és elmesélte, hogyan tudta meg 17 éves fia, Zsombor, hogy édesanyja színésznő.

Ónodi Eszter fia az osztálytársától tudta meg, hogy édesanyja színésznő Forrás: Instagram/eszteronodi

"A fiamat is próbáltuk úgy nevelni, hogy ő nagyon sokáig nem volt tudatában annak, hogy az édesanyja színésznő, aki néha a tévékben, filmvásznon van. Arra gondoltunk, hogy ő ne legyen az a gyerek, aki az anyatejet is a színházi büfében szívja. Én sokáig keveset dolgoztam a születése után. Próbáltuk a legnormálisabb óvodába, iskolába járatni, nem ilyen művészóvodába meg mit tudom én. A lényeg az, hogy az késő óvodás/általános iskolás társai hívták fel a figyelmet arra, hogy az ő anyukája színésznő. Jött a kis óvodástársa, hogy láttuk anyudat a tévében. Ő nem is értette, hogy ez miért nagy dolog"

– mondta a színésznő Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.