Rossz hír a sztársportoló rajongóinak: veszélyben a visszatérés

sérülés tenisz visszatérés Roland Garros Rafael Nadal
Megjelent a Twitteren egy videó, mely alapján Rafael Nadal rajongói aggódhatnak kedvencükért: a teniszező látszólag nagy fájdalmakkal küzd, pedig vészesen közeleg a Roland Garros és a várva várt visszatérés. 

Jövő héten kezdődik a 2023-as francia nyílt teniszbajnokság, ám úgy tűnik, a 14-szeres bajnok Rafael Nadal szereplésére egyre kisebb az esély.

A 36 éves spanyol sztárteniszező edzésén készült, és a Twitteren (is) látható videofelvétel alapján legalábbis nincs csúcsformában, a látottak alapján teljesen egyértelmű, hogy Nadal komoly fájdalmakkal küzd. Olyannyira, hogy hosszad kínlódás után abba is kellett hagynia az edzést.

A videó feltöltője 60-70 szézalékra tippeli annak esélyét, hogy Rafael Nadal, aki január óta küzd csípősérülésével, nem indul a Roland Garosson.

A kommentelők nem feltétlenül értenek egyet a pesszimista számítással, van, aki 95 százalé esélyt ad arra, hogy igenis elindult kedvenc teniszezője, és van, aki szerint Nadal, emberfeletti teljesítményekre képes sportolóként nagy eséllyel indulni fog a 2 hét múlva kezdődő tenisztornán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.