Szőcs Reninél nem indult meg időben a szülés, kórházba vonul

Forrás: Szőcs Renáta/Instagram -
szülés Szőcs Reni kórház
A Star Academy versenyzője már 11 napja túlhordja kislányát, ezért orvosi tanácsra kórházba vonul.

Renáta a terhessége kapcsán elmondta, hogy nagy örömére nemrég Ferenc pápa elé állhatott és előadhatta a Caminó című dalt, de a várandósság miatt ez nagy rizikóval is járt. Végül a szülés szerencsére nem indult be a pápa előtt, így az énekesnő belépett a terhesség 42. hetébe.

Szőcs Renáta Forrás: Szőcs Renáta/Instagram

„Azt hiszem, soha nem soha élemben nem izgultam még annyira, mint amikor felálltam a színpadra abban a tudatban, hogy a pápa hallhatja az énekemet. Azt végül nem tudom, hogy valóban hallotta-e, mert pont azután érkezett meg, hogy lejöttem a színpadról, de már az a tudat is örömmel tölt el, hogy feltehetően már az Arénában volt, amikor énekeltem. Az pedig csodálatos élmény volt, amikor egészen közelről láthattam a Szentatyát. Beleborzongok, ha arra gondolok, hogy vetett egy pillantást a pocakomra" – mondta Renáta, aki kedden jelentkezik majd be a kórházba, ahol az orvosok a vizsgálati eredmények alapján dönteni fognak arról, hogy beindítják-e a szülést – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.