Hat év után végre igent mondtak egymásnak: Naomi Watts sugárzik a boldogságtól

esküvő kollekció pletyka Billy Crudup Naomi Watts
A házassági pletykákkal indult, majd be is bizonyosodott: hivatalosan is összekötötte életét Naomi Watts és Billy Crudup. A pár hat éve van együtt, a Gipsy című sorozatban ismerték meg egymást, ám csak tavaly léptek nyilvánosság elé a kapcsolatukkal. Most pedig már a házasságuknak örülhetnek a rajongók 

A gyanús fotókon, melyeken csak az látszik, hogy az 54 éves Watts fehér virágcsokorral a kezében követi Crudapot, aki egy piros táskát cipel, az összeillő gyűrűkre lettek figyelmesek a szemfüles rajongók. Noha a fehér Oscar de la Renta Sweetheart Water Lilly Guipure ruhában Naomi abszolút menyasszonynak tűnt, tekintve, hogy a darab nem része a tervező menyasszonyi ruha kollekciójának, a fotókból kiindult pletyka még gyűrűkkel együtt is megerősítésre várt.

Ez meg is történt, másnap a színésznő Instagramon erősítette meg a hírt: összeházasodtak. A fotók alatt rengeteg híresség kommentelt, így tolmácsolva jókívánságait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.