Házassági évfordulóját ünnepli Liptai Claudia és Pataki Ádám - esküvői fotókkal emlékeztek a nagy napra

Forrás: sarosi zoltan/Sarosi Zoltan -
Pataki Ádám színésznő cukrász Liptai Claudia házassági évforduló
Ma van Liptai Claudia és Pataki Ádám 5. házassági évfordulója. A színésznő és a cukrász esküvőjének napja a maihoz hasonló, borongós-esős időjárással indult, ami miatt Claudia kisírta a szemeit. Feleslegesen, mert amikor kellett, az ég is kiderült. 

A színész-műsorvezető esküvői fotókkal emlékezett meg a nagy napról, s ugyanezeket a fotókat posztolta ki férje is. A szöveg azonban más.

Claudia a nagy napra emlékezett a fotóalbummal.

Liptai Claudia és Pataki Ádám Forrás: sarosi zoltan/Sarosi Zoltan

"5 éve ezen a napon ugyanilyen, esküvőhöz nem túl ideális időjárásra ébredtünk. Én bucira sírtam a fejem, hogy mi lesz így? Szegény vendégek térdig járnak majd a sárban. Aztán Ádám apukája és az én anyukám az égben kettőkor széthúzták a felhőket és négy órára, verőfényes napsütés köszöntött be. Szerencsések vagyunk. Egymással, a gyerekeinkkel a barátainkkal. Ha ma nem is tűnnek el a felhők a mai napon, a mi életünk táskájában mindig van egy kis napsütés amit bármikor elő lehet kapni! Boldog évfordulót magunknak!" - írta Instagram bejegyzésében Liptai Claudia.

Flrje, Pataki Ádám azonban sokkal személyesebb üzenetet küldött feleségének:

"Dràga Hercegnő! Ez màr az 5. èvdordulònk itt ebben a galaxisban. Veled, veletek bármelyik csillagrendszerbe elrepülnék a következő 50 évben Boldog évfordulót nekünk! ...a te Han Solo-d!" - posztolta a fotók mellé a cukrász.

A képeket, melyek alatt a házaspár szerelmes üzeneteket is váltott, mindkettejük Instagram-oldalán megtalálod, ITT és ITT.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.