Jennifer Lawrence kitálalt: elárulta, volt-e köze Liam Hemsworth-höz

Miley Cyrus Jennifer Lawrence Liam Hemsworth hűtlenség
Miley Cyrus legújabb világhírű slágere, a Flowers öt hónappal ezelőtt indult el a slágerlisták útján, azóta is töretlen a sikere. Elemzések szerint a videoklipben viselt aranyruha egyértelmű utalás Jennifer Lawrence-re, aki 2012-ben viselt hasonlót Az éhezők viadalának premierjén. A színésznő most reagált a pletykákra, miszerint vele csalta volna meg Liam Hemsworth az énekesnőt. 

Régóta keringtek arról pletykák, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata hűtlenség miatt ment tönkre: többen úgy gondolják, hogy a színész Jennifer Lawrence-szel is félrelépett házassága alatt.

A színésznő eddig nem szólalt meg az ügyben, de most véget vetett a hallgatásnak és Andy Cohen műsorában tiszta vizet öntött a pohárba - írja a Page Six.

"Nem igaz. Abszolút csak egy pletyka. És mind tudjuk, hogy Liammel egyszer csókolóztunk, de az évekkel azután történt, hogy szakítottak. Szóval azt feltételezem, hogy ez csak egy véletlen egybeesés"

– válaszolt határozottan.

Miley Cyrus és Chris Hemsworth 2009-ben keveredtek egymás útjába, hosszú évekig se veled, se nélküled kapcsolatban éltek. 2018-ban úgy döntöttek, hogy hivatalosan is összekötik az életüket, ám nyolc hónappal később már a szakítás hírével álltak a nyilvánosság elé. A bíróság 2020 elején mondta ki a válásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.