Kulcsár Edinát nem hatja meg a rosszindulatú kritika, és már nem akar csontsoványra fogyni

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
rosszindulat Kulcsár Edina szülés utáni test Kulcsár Edina és G.w.M beszólás
Rengeteg gonoszkodó beszólással kell szembenéznie a közösségi médiában Kulcsár Edinának, aki még csak 6 hete szült, de követői közül néhányan - jellemzően férfiak - a súlya miatt kritizálják. A volt szépségkirálynőről a gonoszkodás lepereg. 

Kulcsár Edina maga sem elégedett a látvánnyal, ami a tükörben fogadja, pedig hat héttel a szülés után még mindig sokkal csinosabb, mint mások szülés nélkül, de nem sietteti a fogyást. A kötelező szülés utáni pihenőidő letelt, így elkezdhet mozogni, s ha a harmadik gyerek után lassabban is megy a fogyás, dolgozik az ügyön.

Kulcsár Edina Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Az "undorító tehén" jellegű beszólások leperegnek róla, a célja pedig nem a csontsoványság.

"Megszoktam már, hogy azzal, hogy egyre többen követnek és figyelnek, több a kritika is ér, ami alapvetően nem bánt, noha továbbra sem értem, miért foglalkozik valaki olyannal, akit nem kedvel. Ez inkább az illető saját frusztrációjának a kivetítéséről szól" – mondta el ezzel kapcsolatos gondolatait Edina a Blikknek.

Az is tény, hogy ő maga sem elégedett jelenlegi formájával, ám nem stresszeli túl magát emiatt.

"Ha arra gondolok, hogy három csodás gyerekem van, és nemrég szültem, azonnal megnyugszom. Az is nagyon sokat számít, hogy Márk mindig megerősít abban, hogy így is tetszem neki, ráadásul ma már egyre inkább a nőies forma a divat" - magyarázta az édesanya, aki csatlakozott egy online edzős csoporthoz, hogy formába lendítse önmagát. Ám ez nem azt jelenti, hogy úgy akar kinézni, mint korábban.

"Visszanéztem a régi képeimet, amikor 60 kiló voltam a 173 centis magasságomhoz, és sosem lennék már olyan vékony, mint akkor voltam. Most az a célom, hogy hetven kiló alá ne menjek. Igazából azt szeretném, ha a hasam lemenne és formába lendülnék, mert a gyerekek mellé aztán kell energia bőven. Abból a szempontból azonban szerencsés típus vagyok, hogy a pluszkilók arányosan oszlanak el rajtam" - mondta el a lapnak a volt szépségkirálynő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.