Lang Györgyi nevében nagy összegű pénzadomány érkezett az Országos Mentőszolgálathoz

Lang Györgyi támogatás adomány Országos Mentőszolgálat Pa-Dö-Dő
Május 20-án hunyt el Lang Györgyi, akinek június 13-án tartott búcsúztatóján a szervezők azt kérték, hogy virágok, mécsesek helyett az arra szánt pénzt inkább olyan szervezeteknek adományozzák a rajongói, melyeket az énekes-színésznő maga is támogatna. 

Így érkezhetett az Országos Mentőszolgálat számlájára az a Lang Györgyi nevében küldött adomány is, mely a mentők facebook-oldala szerint több száz virágra és mécsesre is elegendő lenne, és amely végül a mentőkerékpáros szolgálathoz került.

"Titokzatos adományozótól kapott támogatást az Országos Mentőszolgálat, amit a Pa-Dö-Dő zenekar nemrég elhunyt művésze nevében utaltak az életmentőknek. A színész-énekesnőre a Fővárosi Állat- és Növénykertben emlékeztek meg nemrég, ahol a szervezők azt kérték a résztvevőktől, hogy a gyertyára és virágra szánt pénzt inkább segítő szervezeteknek ajánlják fel Györgyi nevében. Az Országos Mentőszolgálathoz érkező, "Lang Györgyi nevében" küldött összeg akár sok száz virágra, vagy akár több ezer mécsesre is elég lett volna: a támogatás végül a mentőkerékpáros szolgálatot segíti. Köszönjük!" - írja oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.