Azt pletykálják, Lagzi Lajcsi nem éppen a börtönőrök kedvence

Galambos Lajos vélemény börtön Lagzi Lajcsi MC Hawer
Születésnapi fellépésen volt Baracskán MC Hawer és a Tekknő, abban a börtönben, ahol Galambos Lajos tölti börtönbüntetését. MC Hawer és Lajcsi korábban összetűzésbe keveredtek, s noha azóta szent a béke, Koczka Gézának megvan a véleménye a mulatós sztárról. 

MC Hawer, alias Koczka Géza nincs jó véleménnyel Galambos Lajosról, és ezt erősítette meg benne a baracskai börtön fegyőreinek tapasztalata is melyet egy születésnapi fellépésen, a börtönben mondtak el neki Baracskán.

Mc Hawer Forrás: MC Hawer Facebook

"Elmesélték, nem igazán csípik Lajcsit, ami nem meglepő. Jól ismerem őt, biztosan fennhordja az orrát odabent is. Maradjunk annyiban, hogy Lajcsi egy milliárdos üzletember, aki zenél is. Az elmondottak alapján úgy gondolom, nincs jó élete. Biztos vagyok benne, hogy megviseli a helyzet. Ráadásul megbélyegezték egy életre, ami hatással lehet a jövőjére is. Én sajnos tudom, milyen ember Galambos Lajos, ennek ellenére sem kívánnék neki rosszat. Remélem, megtalálja a helyét odabenn, és becsülettel viseli a rá kiszabott büntetést" - mondta el a Star magazinnak a mulatós zenész, akinek korábban már volt konfliktusa Lajcsival, aki azt állította, zenét loptak tőle.

Bár az Artisjus kimondta, hogy erről szó nincs, a konfliktust Galambossal nem sikerült rendezni, annak ellenére sem, hogy MC Hawerék nem neheztelnek a trombitásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.