Megszólalt Valkusz Milán Marics Peti balesetéről: "Onnantól kezdve borult a kártyavár"

Budapest Park baleset Valkusz Milán Marics Peti
Marics Peti a Budapest Parkban tartott koncertjükön sérült meg, ráadásul az első szám közben. Valkusz Milán hírt adott Peti állapotáról, és megköszönte a rajongóknak, hogy így is hatalmasat buliztak együtt.

Marics Peti az első szám előadásának hevében elesett a színpadon a Budapest Parkban. Lába annyira megsérült, hogy ülve énekelt tovább, de a rajongók még így is hálásak voltak azért, hogy a fájdalmai ellenére sem fújták le a koncertet. Valkusz Milán Instagram-oldalán adott hírt Petiről.

"Ami történt, az az, hogy nem tudtuk kivitelezni az egész show-nkat, amit akartunk és elképzeltünk, mert a Petinek eltört a lába az első szám közepén, ahol ugráltunk, ugrált. Onnantól kezdve borult a kártyavár, amit felépítettünk, de mindegy, hibáztunk, fejben még többet is estünk, úgyhogy emiatt tényleg kösz mindenkinek, hogy így végig velünk tartottatok... Mindent megtettünk szerintem, bakiztunk, úgyhogy ne haragudjatok emiatt. Köszi, hogy élveztétek így is a show-t" - mondta Milán Instagram-sztorijában.

ValMar Forrás: ValMar/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.