Édes dolog derült ki Nicolas Cage-ről: bármire hajlandó, hogy a gyermekét boldoggá tegye

Forrás: AFP/Photo 12 -
képzeletbeli Nicolas Cage fiú repülőjegy
Nicolas Cage nagyon aranyos dolgott tett meg fiáért, amiért imádják őt a rajongói. 

Nicolas Cage rajongói jobban imádják a sztárt, mint valaha azok után, amit nemrég megtudtak róla. Kiderült, hogy a színész a végletekig képes elmenni azért, hogy a gyerekeit boldoggá tegye, és erről meg is osztott egy példát Minnie Driver színésznő az Instagramon.

Nicolas Cage aranyos dolgott tett fiáért Forrás: AFP/Photo 12

Elmondta, hogy a színész egyszer vásárolt egy repülőjegyet a fia képzeletbeli barátjának is. "Egyszer egy repülőn ültem Nicolasszal és a fiával, és vettek jegyet a fiú képzeletbeli barátjának is" - árulta el Minnie. A legtöbben pozitívan fogadták ezt a történetet, de azért akadtak olyanok, akik nem voltak tőle elragadtatva. "Ez a gazdagság egy új szintje" - írta egy felhasználó, míg egy másik kommentelő szerint a színész valójában csak nem akarta, hogy egy idegen üljön oda hozzájuk, és ezért vett még egy jegyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.