Ötven felett lett lányos apa Nádas György

fogyás Nádas György lány lánygyermek mozaikcsalád
A humorista famíliája igazi mozaikcsalád. Gyurinak két fia, feleségének, Zsuzsának két lánya van az előző házasságukból. Lilit még együtt nevelték, a nagyobbik lány, Jenny hosszú idő után végre hazajött Amerikából, így minden elmaradt programot bepótolhattak: ezek közül az egyik első egy családi bowlingozás volt.

Szeretetteljes, vidám családot alkot Nádas György és felesége, Zsuzsa, valamint gyermekeik: Jenny, Lili, Zoltán és Gábor, akik már mind felnőttek.

„Gyurinak két fia van, nekem két lányom, az arány így jól jött ki. A férjem mindig vágyott lánygyermekre, én pedig fiúra, így ez a kívánságunk is teljesült, igaz, 50 felett és nem is a megszokott formában, hanem mozaikcsaládként" – kezdte Zsuzsi.

„Ahogy az is egyértelmű volt, hogy mi már nem akarunk közös gyereket, azon már túl vagyunk, mi már egymásnak élünk" – tette hozzá Gyuri, aki családjuk működéséről is mesél.

Ötven felett lett lányos apa Nádas György Forrás: Life.hu

„A konfliktusforrások talán már nem olyan nagyok, amikor két érettebb ember találkozik. A gyerekeink nagy része akkor már felnőtt volt, és csak Lili tinikorszaka okozott némi fejtörést. Most már csak a jó része maradt, a közös programok, amik, mióta lefogytam és tudom az iramot tartani a fiatalokkal, egyre gyakoribbak. Korábban a túlsúlyom miatt volt olyan hónap, hogy szinte nem is léptem ki a lakásból. A térdeim nem bírták már a hatalmas súlyt, amit cipeltem, egy hajszálon múlt, hogy nem kezdtem el bottal járni. Szerencsére kísérletező kedvű vagyok, így rátaláltam egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonatra, aminek a segítségével koplalás nélkül sikerült leadnom mostanra már 25 kilót" – meséli Nádas.

A család nagyon aggódott már Gyuriért, így most mindenki fellélegzett, hogy a színész egészségi állapota jelentősen javult hatalmas fogyásának köszönhetően. A nagy átalakulásról a külföldön élő Jenny mit sem tudott.

„Gyuri fogyásáról nem tudtam semmit, egyszer bejelentkezett videón és rácsodálkoztam, hogy ki ez a fiatal pasi anya mellett. Gyurira nagyjából emlékeztem gyerekkoromból, a szilveszteri show-kból. Kicsit furcsa volt nekem, hogy ő lett a pótapám, de örültem neki, mert a kishúgom és anyukám is nagyon boldog volt" – emlékezett vissza a lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.