Sokak szerint meglepő a hasonlóság Shane Tusup új barátnője és Szabó Zsófi között

Forrás: hot! -
Szabó Zsófi exmenyasszony Szabó Viktória Shane Tusup és Szabó Zsófi Shane Tusup
Úgy vélik egyesek, hogy Shane Tusup új barátnője, Nagy Viktória Zoé kiköpött mása a sztáredző exmenyasszonyának, Szabó Zsófinak.

Shane Tusup szerelmesebb, mint valaha – írta meg a Bors Online. Az egykori úszóedző úgy érzi, megtalálta élete párját Viki személyében, akivel egyébként szakmai kapcsolatnak indult a dolog: edzőként kísérte el a lányt tavaly egy fitneszvilágbajnokságra Dél-Koreába, ám ahogy az a romantikus filmekben lenni szokott, végül egymásra találtak.

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé Forrás: hot!

A kommentelőknek azonban – hívja fel a figyelmet a lap - ezúttal is megvan a véleménye...
Vikit a kommentelők egy része Shane exmenyasszonyához, Szabó Zsófihoz hasonlította. Szerintük akár még testvérek is lehetnének...

„Tiszta Zsófi... Tesók is lehetnének!"; „Szerintem is Szabó Zsófi 2.0. Mármint maga a nőtípus" – folyt az eszmecsere. Mások szerint pedig nincs közöttük semmi hasonlóság: „Egyáltalán nem hasonlítanak... A lényeg, hogy legyenek boldogok, szerintem szép pár. Ami meg a múltban volt, azt le kell zárni".

Shane Tusup és kedvese a hot! magazinnak meséltek először a szerelmükről, ami, mint mondják, napról napra erősebb köztük. Az edző már azt is elárulta: a gyönyörű Vikivel már össze is költöztek, vele képzeli el a jövőjét, sőt: közös családról is álmodoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.