Többszázmillióért vásárolták ki Böröndi Tamás ikrei Götz Annát

Forrás: Vidám Színpad/Szirmai Klari/Szirmai Klari -
örökség Böröndi Tamás Götz Anna villa
Böröndi Tamás 65 évesen, 2020-ban távozott az élők sorából. Özvegye, Götz Anna és első házasságából született ikrei nehezen egyeztek meg a rájuk maradt vagyon szétosztásáról.

Két és fél évig zajlott a családban a vagyonfelosztás körüli hercehurca, azonban most úgy tűnik, pont került a végére.

Böröndi lányait, Annát és Lillát egyre többet látják a szomszédok abban a villában, ahol felnőttek, és ahol édesapjuk a halála előtt éveken át élt a feleségével, Götz Annával.

Többszázmillióért vásárolták ki Böröndi Tamás ikrei Götz Annát Forrás: Vidám Színpad/Szirmai Klari/Szirmai Klari

Ebből arra következtetnek, hogy hatalmas összegért vásárolhatták ki Böröndi Tamás ikerlányai apjuk örökségéből a színházigazgató örvegyét.

"Tamás halála után a művésznő hamar elköltözött innen, és bérlőknek adta ki a házat. De ők kiköltöztek, és mostanában egyre többet látjuk itt az ikreket. Nagy felújításban vannak, mert a ház eléggé amortizálódott az elmúlt időszakban. De pár hét, aztán szerintem beköltöznek a régi-új otthonukba"

– árulta el a Best Magazinnak az egyik szomszéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.