Détár Enikő: "Ma is óvatos vagyok, csak azt tudom, amin már túl vagyunk együtt"

Forrás: Instagram -
Détár Enikő harmónia párkapcsolat szerelem
Détár Enikő ajándékként tekint a váratlan szerelemre, ami akkor köszöntött rá, amikor élete legnehezebb szakaszában volt. Ez a kényszerek nélküli, természetes kapcsolat immár kilenc és fél éve tart. 

A színésznő számára még most is szinte felfoghatatlan, hogy megadatott számára az a boldogság, amelyben már majdnem tíz éve él. Szigorúan csak „majdnem", ugyanis ragaszkodik a pontos időtartamhoz. Az elején – saját bevallása szerint – nem jósolt maguknak túl sok időt Péterrel.

Détár Enikő és párja, Péter Forrás: Instagram

"Ma is óvatos vagyok; csak azt tudom, amin már túl vagyunk együtt. Amikor összehozott bennünket az élet, mindketten válófélben voltunk, szétesett az életünk. Azt mondtam Péternek, hogyha bármelyikünk úgy érzi, szakítani akar, csak annyit mondjon a másiknak: „Köszi!" Néhány hét után is azzal cukkoltam, hogy: „Szerintem nem te fogsz kitolni a Kerepesibe!" (A budapesti Fiumei úti sírkert régi neve – a szerk.) Tisztában voltam a köztünk lévő korkülönbséggel is, de csak telt az idő, Péter meg frappáns válasszal reagált: igényt tart a Kerepesi-bérletre!" – mondta a HOT! magazinnak a díva, aki a köztük lévő harmónia ellenére nap mint nap aggódik a kapcsolatuk miatt.

A szerdán megjelenő HOT! magazinban Détár Enikő elmeséli megismerkedésük történetét, és azt is elárulja, min tudnak a legjobban összeveszni Péterrel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.