Bizarr fordulat Kevin Costner válásában: már a tányérokon is veszekednek elhidegült feleségével

Forrás: AFP/Valerie Macon -
vita Christine Baumgartner Kevin Costner válás konyhai eszköz
A hollywoodi sztár, Kevin Costner és elhidegült felesége, Christine Baumgartner válási csatája egyre bizarrabb fordulatokat vesz. Már a konyhai edények miatt is veszekednek.

Nem csak a pénz és a gyerekek miatt harcol feleségével Kevin Costner. Mióta Christine Baumgartner beadta a válókeresetet, kész szappanopera lett az ügyükből. A bíróság nemrégiben úgy döntött, hogy Costnernek a három közös gyermekük után havi 129.755 dolláros tartásdíjat kellett fizetnie, ám ez még korántsem végleges. Costner korábban 51.940 dollárt ajánlott fel Baumgartnernek, de az asszony 250.000 dollárt kért. A válási vita mostanra odáig fajult, hogy már az edényeken is vitatkoznak.

A Santa Barbara-i Thomas Anderle bíró július 14-én úgy határozott, hogy Christine Baumgartner nem vihet el bizonyos dolgokat a színész házából. A People magazin megszerezte a bírósági dokumentumokat, melyekben az áll, hogy Christine csak a piperecikkeit, a ruháit, a kézitáskáit és az ékszereit viheti magával. Tilos magához vennei egyéb tárgyakat, mint például bútorokat, háztartási- és elektromos cikkeket, műalkotásokat.

Kevin Costner és Christine Baumgartner a 94. Oscar-gálán 2022. március 27-én Forrás: AFP/Valerie Macon

A színész ügyvédi csapata a július 13-án beadott dokumentumok szerint megjegyezte: Costnert rosszul érintette, hogy Christine konyhai edényeket és ezüst étkészleteket is magával akart vinni. Nem tudták eldönteni, kit illetnek, ugyanis ezeket házasságuk évei alatt, közösen vásárolták. Az asszony erre írásos megegyzést követelt a vagyontárgyak felosztását illetően. Válaszul a színész jogi csapata megkérte Christine ügyvédeit, hogy állítsanak össze egy listát a tárgyakról, amiket a nő szeretne magáénak tudni. Válaszul egy "reménytelenül homályos és kétértelmű" listát kaptak. Az állt benne például, hogy Christine saját elektromos eszközeit kérik. Nem egyértelmű azonban, hogy például a tévékészülék ebbe a kategóriába tartozik-e. Azt sem határozták meg egyértelműen, hogy mely tényérokat, serpenyőket és evőeszközkészletet kéri. Így - Baumgartner tiltakozása ellenére - a bíró a színész javára döntött.

Senki sem gondolta, hogy ez a válás ilyen csúnya lesz, de egy dolog biztos, a vége még nagyon messze van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.